поверителност реклама
регистрирай откраднат автомобил

               Изберете вида на превозното средство, което търсите :

автомобилиДжиповеМоториБусове

Камиони
ремаркета


Какво е база данни bgauto?


bgauto е българска база данни за откраднати превозни средства на територията на България. Всеки автомобил, микробус, мотор, камион, автобус или друг вид превосно средтсво което е било откраднато може да докладва в нашaта база данни безплатно. Защо е полезно да го направите от една страна всеки потенциален купувач на един употребяван автомобил може да провери предварително, ако въпросното превозно средство е било обявено за откраднато, може да помогне много лесно на реалния собственик, като открие директен контакт или уведоми полиция при направената справка в spravedlivostbg.com

 

Как мога да регистрираm автомобил в базата данни ?


Просто попълнете Формата по-долu за публикуване в регистър - откраднати превозни средства или ни пишете на нашите имейли за контакти, като посочете " база данни bgauto ". Трябва да посочите Регистрационен номер на превозното средство, Индетификационен номер на превозното средство (рама шаси на МПС / VIN) и вашия е-мейл адрес и телефон за контакти. Други данни от колата (като марка, модел, цвят..) могат да бъдат въведени допълнително за да се направи по-лесна за идентификация от други потребители.

Как мога да проверя , ако превозното средство е обявен за откраднато ?


След като изберете картинката показана на първа страница "База данни " Проследете според марката и модела на превозното средство публикувани от собственицете. Ако не откривате координати на собственика означава, че ще трябва да се свържете с нас!

Възможно ли е да бъде премахнат запис от базата данни ?


Можете да премахнете вашия запис от базата данни по всяко време ( например, защото е установено, че е открито ). Пишете ни на contacts@spravedlivostbg.com за да ни информирате че желаете да бъде свален вашият запис, като укажете идентификатор на превозното средство ( VIN ), регистрационният номер и имейлът от който за пръв път ни писахте или телефон за контакти използван за регистрацията, за да изтриете записа (заедно с всички асоциирани данни. Имаме нужда от адреса на електронната поща , за да гарантира, че няма неоторизирани лица са премахване на записи.

Условия за ползване и защита на личните данни.


база данни bgauto е услуга, предоставяна безплатно и работи анонимно. Това включва всички услуги, като регистрация , изтриване и търсене на записи. Съхранените данни (особено при условие, адрес на електронна поща ) се показва само в рамките на заявки за търсене за тази конкретна идентификация на превозното средство ( VIN ) . Тези данни не се предоставя на трети лица ( например за рекламни цели ) . По същия начин ние не използваме посоченият Е - мейл адрес за изпращане на каквито и да било рекламни електронни писма (спам) за вас. Тъй като тази услуга е безплатна , но не можем да дадем никаква гаранция , че не е възможно да бъдат отправени статистически въпроси с цел подобряване на услугите и развитието на spravedlivostbg.com Автоматично прехвърляни заявки (по програми ) и вграждане на тази услуга в други уеб страници по принцип не е разрешено , освен ако е отправено предварително писмено изявление към spravedlivostbg.com с което да позволи това!

Съвети към купувачите решили да пренебрегнат възможността да проверят регистъра за откраднато превозно средство!

Купувайки кола, която е била открадната, вие не можете да станете неин законов притежател. Такъв все още е човекът, от когото тя е била открадната, и той е в правото си да поиска возилото да му бъде върнато. Това в повечето случаи означава, че вие губите и колата и парите, които сте платили за нея.

дестка престъпност здраве общопрактикуващи лекари лекари специалисти болници други трудови договори неизплатени заплати трудови злополуки храни интернет
помощ детско насилие черен регистър с фирми некоректни платци образец жалба откраднат автомобил