поверителност реклама
регистрирай откраднат телефон

                                  Изберете това, което търсите :

телефонивелосипедиоткраднати лаптопи

База данни откраднати телефони, техника и друг вид собственост?


Всеки може да докладва и регистрира в базата данни за открадната собственост безплатно. Защо е полезно да го направите от една страна, всеки потенциален купувач може да провери предварително, ако това , което търси е било обявено за откраднато, може да помогне много лесно на реалния собственик, като открие директен контакт или уведоми полиция при направената справка в spravedlivostbg.com

Как можете да регистрирате в базата данни ?


Просто попълнете Формата по-доло за публикуване в регистър. Трябва да посочите Индетификационен номер и вашия е-мейл адрес и телефон за контакти.

Как можете да проверите обявен ли е за откраднат мобилен телефон, техника или друг вид собственост ?


След като изберете картинката показана на първа страница "База данни " Изберете и проследете публикувани от собственицете. Ако не откривате координати на собственика означава, че ще трябва да се свържете с нас!

Възможно ли е да бъде премахнат запис от базата данни ?


Можете да премахнете вашия запис от базата данни по всяко време ( например, защото е установено, че е открито ). Пишете ни на contacts@spravedlivostbg.com за да ни информирате че желаете да бъде свален вашият запис, като укажете първоначалната информация и имейлът от който за пръв път ни писахте или тефон за контакти използван за регистрацията, за да изтриете записа (заедно с всички асоциирани данни. Имаме нужда от адреса на електронната поща , за да гарантира, че няма неоторизирани лица са премахване на записи.

Условия за ползване и защита на личните данни.


Базата данни е възможност предоставяна безплатно и работи анонимно. Това включва всички услуги, като регистрация , изтриване и търсене на записи. Съхранените данни (особено при условие, адрес на електронна поща ) се показва само в рамките на заявки за търсене за тази конкретна идентификация. Тези данни не се предоставя на трети лица ( за рекламни цели ) . По същия начин ние не използваме посоченият е - мейл адрес за изпращане на каквито и да било рекламни електронни писма (спам) за вас. Тъй като тази услуга е безплатна , но не можем да дадем никаква гаранция , че не е възможно да бъдат отправени статистически въпроси с цел подобряване на услугите и развитието на spravedlivostbg.com Автоматично прехвърляни заявки (по програми ) и вграждане на тази услуга в други уеб страници по принцип не е разрешено , освен ако е отправено предварително писмено изявление към spravedlivostbg.com с което да позволи това!

Съвети към купувачите решили да пренебрегнат възможността да проверят регистъра за открадната собственост!

Купувайки регситрираната собственост посочена тук в сайта тук, като открадната, вие не можете да станете неин законов притежател. Такъв все още е човекът, от когото тя е била открадната, и той е в правото си да поиска да му бъде върната. Това в повечето случаи означава, че вие губите и закупеното и парите, които сте платили.

дестка престъпност здраве общопрактикуващи лекари лекари специалисти болници други трудови договори неизплатени заплати трудови злополуки други храни интернет
помощ детско насилие черен регистър с фирми некоректни платци образец жалба откраднат автомобил