жертви на имотни измами
Трикът е в това , че отначало няма никаква измама и измамникът не иска абсолютно нищо от жертвата, докато тя не попадне в мрежата на „ухажора"и той не е сигурен, че е предизвикал чувства у жената / жертва/.
Измамници пускат фалшиви обяви в интернет, вестници с обяви за работа, продажба на автомобили и много други в които посочват импулсни телефони за контакт. Измамата е добре позната от години, но периодично се появяват нови сигнали за ужилени..

Регистър с имоти присвоени по схема “измотни измами”
Регистарция с цел осведомяване и предпазване на бъдещите купувачи. В случай на разполагане с информация за съмнителни имоти или сте жертва на схема "измотни измами" ни пишете!

 

Нуждаете се от помощ и желаете да разгласим вашият проблем - разкажете вашата история за да предпазите и други хора! Предоставяме възможност за връзка с пострадалите на всички желаещи да помогнат по свой избор с подкрепа към всички жертви на имотни измами. Обидинете драмите си, дайте гласност на проблемите и не се борете сами, потърсете ни !
кражби дестка престъпност здраве общопрактикуващи лекари лекари специалисти болници други работа трудови договори неизплатени заплати трудови злополуки некоректен търговец храни интернет
помощ детско насилие черен регистър некоректни платци образец жалба регистър откраднати коли