поверителност реклама

сигнал сиггнал

Всеки, който е ощетен в следствие на допуснати медицински грешки или проявена лекарска небрежност може да публикува в новосъздаденият от нас ЧЕРЕН РЕГИСТЪР с имената на лекари предизвикали умишлено смърт или грешна диагноза само в случай, че има подаден сигнал до полиция или друга институция , като представите в подкрепа на подаденият от вас сигнал с входящ номер в съответните административни органи или чрез допълнително приложени документи, аудио записи, снимков материал и др.. Целта ни е да не се допуска анонимна клевета!

Черният списък е изготвен на база осъдителни решения доказващи нарушенията и некоректноста. След поставянето на информацията в сайтът ни имаме за цел да предпазим всички хора неподозиращи за извършени нарушения от страна на медицинското лице срещу, което е пуснат. Сигнала ще предпази и други, които могат да направят справка в регистъра ни за нарушения в миналото. ИЗБОРА ще бъде само ваш дали ще подадете сигнал за да предпазите други хора и облагодетелствате със спокойствие всяко медицинско лице и мотивирайки го да повтори пропуските в диагностиката и лечението! Информирайте ни защото проблемите очакват и ваш сънародник, съсед или роднина, държавата няма да ви позволи да знаете истината .

РЕГИСТЪРА се изготвя изцяло от вашето участие след подаване на сигнал към нас на имейл - signal@spravedlivostbg.com:

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ЛОВЕЧ


д-р Боряна Хинова

 присъда - 3 години и 5 месеца

Д-р Иван Иванов

 присъда - 1 година и.5 месеца условно

Д-р Борислав Пачков

 присъда - 6 месеца условно

Осъдителни присъди бяха произнесени срещу служители на ТЕЛК в Ловеч, обвинени за издаване на фалшиви инвалидни решения. Съдията Антоанета Монева произнесе в петък присъда над трима лекари, една машинописката и една жена, осъществявала връзката между кандидат-инвалидите и лекарите.
Бившата шефка на ТЕЛК д-р Боряна Хинова получи присъда от 3,5 г. лишаване ефективно от свобода, без право да заема ръководна длъжност в здравно заведение и да освиделства инвалиди за срок от 5 години.
Д-р Иван Иванов е с 1,5 г. условно с 4-годишен изпитателен срок и лишаване от права за 3 години.
Д-р Борислав Пачков е с 6-месечна условна присъда с 3-годишен изпитателен срок и лишаване от права за 1,5 г.

Делото срещу бившите служители в ТЕЛК започна през април 2007 г. То е едно от най-дългите, гледани в Ловешкия окръжен съд, към което имаше голям обществен интерес. Първоначално обвиняемите бяха седем души, но двама от тях починаха. Четирима лекари и три машинописки бяха обвинени в издаване на фалшиви решения за инвалидност. Те давали документите срещу сумите между 50 и 100 лв. и подаръци. Първоначално общият размер на присвоените суми е над 800 хиляди лева.
След проведени експертизи и заключения на графолози, са отпаднали част от обвиненията е сумата е намаляла на 78 583 лева. Част от лицата, получили фалшиви документи, са осигурявани чрез посредници и са от Ловешка, Плевенска, Великотърновска, Габровска, Разградска и Бургаска области. Повече от тях са осъдени и са върнали парите.

Начало - ЗдравеДруги

 

регистри коли

дестка престъпност здраве лични лекари лекари специалисти болници корупция работа трудови договори неизплатени заплати трудови злополуки некоректен търговец храни фармацевтика интернет
помощ детско насилие черен регистър некоректен работодател образец жалба откраднат автомобил