Медицинската Мафия е по-мощна от всякога
Конкуренцията е премахната. Медицинските изследвания биват преориентирани.
Дисидентите се вкарват в затвора или им се затварят устите. Алтернативните продукти,
в които има печалба са иззети от мултинационални компании, благодарение на закона за Кодекс на СЗО и пациентите на СЗО.

кражби дестка престъпност здраве лични лекари лекари специалисти болници други работа трудови договори неизплатени заплати трудови злополуки некоректен търговец храни интернет
помощ детско насилие черен регистър некоректни платци образец жалба регистър откраднати автомобили

- Хитро раздухани от властите и медиите, които им прислужват са страховете от болести,
остаряване и смърт. Манията да се оцелее на всяка цена прави проспериращи
международния трафик на органи, кръв и човешки зародиши.


- Храната се облъчва с радиация, млякото се пастьоризира, гените се моделират, водата
е замърсена, въздуха е отровен. На децата се слагат 35 ваксини преди да стигнат
училищна възраст.


Цели семейства живеят с лекарства – бащата е на Виагра, майката на Прозак, децата на
Риталин. Скоро щастието, нормалният им живот и сигурността им ще бъдат
подсигурявани с имплантирането на микрочип, както сега се прави с животните. В
клиниките по плодовитост, чрез изкуствено оплождане произвеждаме тризнаци и
четиризнаци, а голямо количество ембриони остава на съхранение. Още малко и ще се
създаде човешки клонинг. Всички са полудели...

Безопасна ли е ваксината за рак на маточната шийка

В много европейски страни властите организират кампании за масово имунизиране срещу рака на маточната шийка.
Кампанията за масово ваксиниране на млади момичета срещу рак на маточната шийка предизвика разгорещен обществен дебат доколко безопасни са инжекциите. Причина за това стана смъртта на 14-годишно момиче. Натали Мортън почина, след като получи инжекцията ваксина, съобщиха британските медии. Акцията в нейното училище "Блу коут чърч ъв Ингланд" е рутинна. В цяла Великобритания вече са ваксинирани над 1,4 млн. момичета. Дотогава проблеми не е имало.
Противниците на тази имунизация изтъкват също, че тя насърчава безразборните сексуални връзки при ученичките, пише в. “Гардиън”. Тезата е оборена от проучване на британския “Кансер рисърч”. Според резултатите 75% от родителите не вярват, че ваксината ще подтикне момичетата да сменят често партньорите си. Само 12% таят подобни страхове.
Все пак смъртта на Натали Мортън подхрани опасенията, че страничните ефекти от ваксината не са достатъчно проучени. Малко след като е поставена инжекцията, на Натали й прилошава. Пращат я в болница, но след обед същия ден тя умира. В училището и цялата общественост са шокирани.
По-късно аутопсията показва, че Натали е имала сериозен здравословен проблем, пише в. “Сън”. Момичето имало рак на гърдата с разсейки в белия дроб. Засегнато било дори и сърцето, уточнява патологът Александер Колер, извършил аутопсията. Натали можела да умре всеки момент и без инжекцията според него.
Внезапната й смърт обаче разпали ожесточени дебати сред родителите в Англия за възможните рискове и странични ефекти от ваксината.
Кирстен Глин, майка на 15-годишната Хейли, не иска имунизацията да се рекламира така настойчиво. Жената ровила в интернет и се ужасила от отзивите, които открила там. Медикаментът съдържал алуминий, който може да увреди клетките на тялото Според Глин властите не разясняват достатъчно възможните странични ефекти, особено при момичета със здравословни проблеми. “Някои от децата се раждат с папилома вируса. Как ще ги предпазим? А и не знаем колко дълго пази инжекцията. Тя не е доживотна”, разсъждава майката. Нейната дъщеря в крайна сметка решава да откаже имунизацията. При по-малките момичета задължително трябва да се питат родителите, казва Глин.

Отровната ваксина за момиченца, известна с търговските марки Гардасил/Силгард и Церварикс. Честито на фармацевтичните мастодонти „Мерк“ (САЩ) и „ГлаксоСмитКлайн“ (Британия)! Както знаете вече истината излезе на светло,че  причиняват парализи, парези, безплодие и смърт.

Скъпо струващата отрова на корпорациите „Мерк & Ко“ (САЩ) и „ГлаксоСмитКлайн“ (Британия) вече причини умствено изоставане, паралич, автоимунни заболявания и безплодие у над 20 000 жени, от които 17 500 само в САЩ и почти мигновена смърт на стотици други. Ваксината на „Мерк“ носи търговската марка „Гардасил“ (Gardasil), а в Европа се разпространява под име „Силгард“ (Silguard), т.е. с размяна на местата на двете срички.  Патентованото изобретение на „ГлаксоСмитКлайн“ пък е печално известно като „Церварикс“ (Cervarix).
След редица смъртни случаи в Европа и САЩ властите прекратиха масовото инжектиране на деца с нея. В Британия например Националната здравна служба (NHS – аналог на нашата НЗОК) спря ваксинирането срещу HPV още през 2009 г., след като 14-годишната Натали Мортън умря един час след поставянето на инжекцията – както си стоеше на чина в класната стая.
Първите информации за отровното действие на тези ваксини дойдоха от Великобритания през 2007 г., когато 3 девойки на 12, 19 и 22 години получиха треска, обриви, паралич на лицевите нерви и накрая починаха от инфаркт. (в. „Стандарт“ от 3 ноември 2007 г.)
В САЩ, по данни на Федералната служба за дрогите и лекарствата, около 17500 момичета и жени са получили усложнения, някои от които осакатяващи. Същото твърди и американската гражданска организация за наблюдение на съдебната система „Джудишъл уоч“. Това са 17500 семейства, поразени от трагедии с имена като „синдром на Гилен-Баре“ или „паралич на Бел“. Има поне 103 доказани случая на смърт, настъпила часове след имунизацията.
В Британия ваксинирането на момиченца беше отменено едва през 2009 г., когато в Ковънтри 14-годишната Натали Мортън умря в училище, час след като е била имунизирана. Испания също се отказа от ваксинирането след поредица от фатални случаи.
Въпреки това в България се развихри агресивна кампания за пласиране на ваксините на „Мерк“ и „Глаксо“ – все под уж благородното намерение да предпазят децата ни от рак на половата система.

Скептици: Пази само наполовина

Не всички медици са привърженици на ваксината. Общопрактикуващият лекар Паул Бьош от Швейцария е скептичен. "Аз съветвам пациентките си по-скоро да не се имунизират, тъй като препаратът не покрива всички разновидности на вируса. От 30 до 50% от вирусите не се повлияват", пояснява той. Според него половинчатата защита не е добра, защото дава фалшива сигурност на жените, че са предпазени. Много по-важно е те да ходят редовно на профилактичен преглед и да се пазят с кондом при полов контакт, казва още Бьош