поверителност реклама

Подайте сигнал, ако сте ощетени като пациент - не разрешавайте нарушителите да се радват на вашето нещастие! Пишете ни и дайте гласност на вашият проблем на имейл - signal@spravedlivostbg.com

Всеки, който е ощетен в следствие на допуснати медицински грешки или проявена лекарска небрежност може да публикува в новосъздаденият от нас ЧЕРЕН РЕГИСТЪР с имената на лекари предизвикали умишлено смърт или грешна диагноза само в случай, че има подаден сигнал до полиция или друга институция , като представите в подкрепа на подаденият от вас сигнал с входящ номер в съответните административни органи или чрез допълнително приложени документи, аудио записи, снимков материал и др.. Целта ни е да не се допуска анонимна клевета!

Черният списък е изготвен на база осъдителни решения доказващи нарушенията и некоректноста. След поставянето на информацията в сайтът ни имаме за цел да предпазим всички хора неподозиращи за извършени нарушения от страна на медицинското лице срещу, което е пуснат. Сигнала ще предпази и други, които могат да направят справка в регистъра ни за нарушения в миналото. ИЗБОРА ще бъде само ваш дали ще подадете сигнал за да предпазите други хора и облагодетелствате със спокойствие всяко медицинско лице и мотивирайки го да повтори пропуските в диагностиката и лечението! Информирайте ни защото проблемите очакват и ваш сънародник, съсед или роднина, държавата няма да ви позволи да знаете истината .

РЕГИСТЪРА се изготвя изцяло от вашето участие след подаване на сигнал към нас на имейл - signal@spravedlivostbg.com:

 

ШУМЕН
  1. МБАЛ-Шумен и Онкологичен център - Шумен ЕООД

Виолета Йосифова от Шумен осъди МБАЛ-Шумен и онкологичен център - Шумен ЕООД да платят общо 9000 лв. за грешно поставена диагноза тумор на мозъка и последвало ненужно облъчване.
Искът на жената бе за 200 000 лв. за преживян стрес и увреждане на здравето.

Мъките за Виолета, която работела в болнична лаборатория, започнали с постъпване в неврологичното отделение през октомври 2007 г. След седмица я изписали с диагноза "Атипична лицева болка" и придружаващо заболяване "Злокачествено новообразувание на главен мозък". Медиците направили изследване на скенер и спешно я насочили към онкодиспансера. Там без да повторят изследването или да направят друго, започнали лъчелечение.
Жената понесла 10 облъчвания за две седмици, оплешивяла и едва понесла процедурите. Чак в началото на 2008 г. Йосифова се подложила на ядрено-магнитен резонанс в друга клиника и така открила, че няма рак на мозъка, но страда от прекаран исхемичен съдов инцидент. Състоянието се влошило и към това се прибавил и тежък диабет.

регистри коли

дестка престъпност здраве лични лакари лакари специалисти болници други работа трудови договори неизплатени заплати трудови злополуки некоректен търговец храни фармацевтика интернет
помощ детско насилие черен регистър некоректен работодател образец жалба откраднат автомобил