поверителност реклама

сигнал

Сигнализирайте ни на e-mail: signal@spravedlivostbg.com за вашият работодател, търговска фирма ако сте подали сигнал за нарушение или ни пишете от контактната ни форма!

Изготването на регистъра има за цел да предпази и информира всеки за извършваните нарушения от страна некоректните фирми. Всеки човек ще има възможност да направи справка в РЕГИСТЪРА да ли неговият бъдещ работодател или търговска фирма е злоупотребявала преди и вие да бъдете ощетен.


Подайте сигнал и вие, ако сте ощетени - не разрешавайте нарушителите да се радват на вашето нещастие. Регистрите на държавата не позволява да знаете предварително колко дела има заведени срещу вашият работодател , търговец

 

Всеки, който е ощетен може да публикува в новосъздаденият от нас ЧЕРЕН РЕГИСТЪР с имената на некоректни фирми и търговски лица само в случай, че има подаден сигнал до полиция или друга институция , като представите в подкрепа на подаденият от вас сигнал с входящ номер в съответните административни органи или чрез допълнително приложени документи, аудио записи, снимков материал и др.. Целта ни е да не се допуска анонимна клевета!


Ако сте пострадали от некоректни действия на работодатели, фирми и частни лица тук е мястото да го обявите, като предпазите други, които не знаят за въпросната некоректна фирма.

Черният списък е изготвен на база осъдителни решения доказващи нарушенията и некоректноста. След поставянето на информацията с цел предпазване на всички хора неподозиращи вашият работодател или изпълнител на дадена услуга в лоялноста и коректноста ИЗБОРА е само ваш дали ще облагодетелствате финансово въпросната фирма или лице представящо се за нова фирма! Бъдете бдителни и зрели във взимането на решение преди да постъпите наивно защото проблемите ви очакват.

РЕГИСТЪРА се изготвя изцяло от вашето участие чрез подадени сигнали , ако не сте доволни от резултата с обема информация - списък на фирми, означава, че няма фирми нарушители или будни хора защитаващи своите интереси и на обществото.

 

СТРОИТЕЛНИ ФИРМИ

 

  1. фирма „Топ строй 2003

Българската фирма „Топ строй 2003“ е осъдена в Белгия на глоба от 117 600 евро и конфискация на имущество на стойност 350 301 евро, предаде БТА. Според прокуратурата дружеството е експлоатирало 196 български работници, които са се трудели много над нормата от 8 часа на ден и са получавали мизерни заплати.

Работниците са получавали по 6 евро на час, което е под законния минимум в Белгия от 15 евро на час. Освен това са работели в празнични дни.

Кои са „Топ строй 2003“
Строително-инвестиционната фирма „Топ строй 2003“ в момента е 100% собственост на македонския гражданин Драги Сирачевски. През февруари т.г. той купува дружеството от предишния собственик Александър Симеонов за символичните 5000 лв., при положение че фирмата има 4,17 млн. лв. активи. Сирачевски не участва в други фирми в България.

Александър Симеонов е управител на още три строителни компании - „Топ строй груп“, „Топ строй-немс“ и „Асс билдинг“. До миналата година е бил собственик и на дружеството „Топ строй 2006“, но е прехвърлил дяловете си на Симона Симеонова, вероятно негова дъщеря. В началото на т.г. Симеонов е прехвърлил още една своя фирма - „Асс 63“, този път на Мартин Атанасов.

 

2. фирма "Виа Апия" Кюстендил

Петдесет пъти е осъдена фирма "Виа Апия"
Една четвърт от работещите 200 души във фирма "Виа Апия" са спечелили дела за неполучени заплати. Поради отказ на фирмата да обяви фалит обаче, близо 50 човека, въпреки съдебните решения не могат да си получат парите. Най-високият размер на сума, която има да взима работник, осъдил фирмата е 11000 лева. След неуспешния преди две години опит на протестиращи, работниците не вярват, че ще вземат някога изработените от тях заплати. 

 

регистри коли

дестка престъпност здраве лични лекари лекари специалисти болници други работа трудови договори неизплатени заплати трудови злополуки некоректен търговец храни интернет
помощ детско насилие черен регистър некоректен работодател образец жалба откраднат автомобил