поверителност реклама

сигнал

Сигнализирайте ни на e-mail: signal@spravedlivostbg.com за вашият работодател, търговска фирма ако сте подали сигнал за нарушение или ни пишете от контактната ни форма!

Изготването на регистъра има за цел да предпази и информира всеки за извършваните нарушения от страна некоректните фирми. Всеки човек ще има възможност да направи справка в РЕГИСТЪРА да ли неговият бъдещ работодател или търговска фирма е злоупотребявала преди и вие да бъдете ощетен.


Подайте сигнал и вие, ако сте ощетени - не разрешавайте истината да бъде скрита!

Възможност да проверите репутацията на адвокати или нотариуси! Имали ли са участие в престъпни схеми за имотни измами, прикриване на престъпления, корупционна практика и други! Проверете има ли подадени сигнали или присъди за извършени нарушения. Регистъра е изготвен по подадени сигнали изцяло и само от ощетени хора свързали се с нас.

Всеки, който е ощетен може да публикува в новосъздаденият от нас ЧЕРЕН РЕГИСТЪР с имената на некоректни адвокати и нотариуси само в случай, че има подаден сигнал до полиция или друга институция , като представите в подкрепа на подаденият от вас сигнал с входящ номер в съответните административни органи или чрез допълнително приложени документи, аудио записи, снимков материал и др.. Целта ни е да не се допуска анонимна клевета!
Черният списък е изготвен на база осъдителни решения или подадени сигнали за извършени нарушения. След поставянето на информацията с цел предпазване на всички хора неподозиращи нотариуса или адвоката си в некоректноста му.

РЕГИСТЪРА се изготвя изцяло от вашето участие чрез подадени сигнали към нас, ако резултата с публикуванта информация е малък на брой - списък с адвокати, нотариуси означава, че няма нарушители или будни хора защитаващи своите интереси и на обществото.

 

ОСЪДЕНИ АДВОКАТИ и НОТАРИУСИ ВИД ПРЕСТЪПЛЕНИЕ


СОФИЯ                                                                  

  1. адв.Силвия Спасова - 3 години
  2. адв.Никола Милушев - 1,6 месеца условно

 

Ръководена престъпна група за имотни измами.Обвинени в присвояване на десетки апетитни имоти с фалшиви документи.

 

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

ПОДАДЕНИ СИГНАЛИ срещу АДВОКАТИ и НОТАРИУСИ ВИД НАРУШЕНИЕ

СЛИВЕН

  1. адвокат Роска Желева Димитрова
  2. нотариус Райна Миленкова Стойнева

Измамни действия с цел облагодетелстване на имоти.

сигнал до Върховна Касационна Прокуратура -Вх. № 3418/2014г.

Виж документ документ

 

 

 

регистри коли

дестка престъпност здраве лични лекари лекари специалисти болници други работа трудови договори неизплатени заплати трудови злополуки некоректен търговец храни интернет
помощ детско насилие черен регистър некоректен работодател образец жалба откраднат автомобил