Последни публикации

Страници: [1] 2 3 ... 5
1
Строителни фирми / НЕКОРЕКТНА ФИРМА - ИЗМАМА TONYSTROI
« Последна публикация от zaz - март 30, 2018, 05:19:53 pm »
Никога не се доверявайте на Фирма Tony Stroi  със сайт tonystroi.com.
Пълен измамник, мошенник и изключително некоректен. Не става за нищо освен да му теглиш един як шут в мазия, дебел и тлъст Г*З. След него е тотален погром - първо ще трябва да чистите една седмица и второ ще трябва да му оправяте мизерииите, които е сътворил мръсния реза* и долен боклу*.

Дано да съм помогнал. Дори и един човек да съм спасил тази долна твар ще се чувствам много по - добре.


Поздрави,
2
Строителни фирми / Re: Некоректна стройтелна фирма!!!
« Последна публикация от zaz - март 30, 2018, 05:06:33 pm »
Здравейте,

Искам да ви разкажа за горчивия си опит с майстор на топлоизолация.
Преди месец след голямо търсене и серия откази от всички сериозни фирми за топлоизолация успях да намеря един майстор ТониСтрой ЕООД, ЕИК 124708069, който каза, че може да започне веднага, след като подпишем договор и дам 50% от сумата. Така започнаха и проблемите, които са:
1. Каза, че използва само най - качествените материали, а се оказа, че ще използва най - евтините от АНГРО (както и да е, това го приех)
2. Договора, който ми даде да подпишем (след 2 дни разправия) е толкова несъстоятелен, че не знам как да ви опиша. Най - отгоре вместо фирмата и булстат е написано само TONI STROY, когато тръгна да си пише името майстора, написа ТОНИ ГЕОРГИЕВ, а след справка в търговския регистър видях, че управител и собственик е ЮКСЕЛ ИСМЕТ РЕДЖЕБ, 7106228020. Няколко пъти повдигнах въпроса на "ТОНИ ГЕОРГИЕВ" как е истинското му име, защото го чух, че говори на Турски (нямам нищо лошо към турците, просто искам да е честен), но той така и не ми каза, а само ми се смееше.
3. За една седмица хубаво и слънчево време, той налепи само 5 квадрата изолация. Аз му казах, че по новините на НОВА, БТВ и БНТ са казали, че другата седмица цялата ще вали, а той ми отговори, че хората от новините не били Ванга, че да знаят. Оказа се, че хората от новините на НОВА, БТВ и БНТ познаха и следващата седмица валя дъжд, но това не му попречи в дъжда да лепи изолация (нямам думи просто).
4. Бяхме се разбрали да премести водосточната тръба, но после се оказа, че не можел, та аз използвах скелето му и си го преместих и случайно видях, че козирката която ми е сложил над изолацията е с обратен наклон. На следващия ден го попитах защо е така и няма ли да има проблем при един дъжд, той ми отговори, че е направено идеално от него и дава 5 год. гаранция.
5. Между другото през тези 3 седмици сметката набъбна няколко пъти със по 100 - 200 лв., а материалите бяха разпилени из целия ми апартамент.
Както и да е виках си само - да я направи един път тая изолация и да се махне. Така и стана направи 20 квадратни метра изолация за 3 седмици и се махна, но проблемите не се махнаха след него.
На 20.11.2017г., София осъмна със сняг, но още същия ден снега се стопи, а на мен на една от външните ми стени се появиха мокри петна. Веднага звъня на майстора "Тони Георгиев" от великата фирма ТониСтрой ЕООД, която ми е дала 5 год. гаранция, за да му кажа за проблема. След час реши да дойде и да види какво е станало, гледа, гледа, гледа, гледа и каза цитирам "петната образуват триъгълник и не може да са от изолацията, не може да е влезнало вода зад козирката и не знае от какво са, само знае, че не са от изолацията и това е. След 30 мин. спор с него ми каза, че можело да минават тръби от там, което мен ме шокира, защото това първо е външна стена и второ вижда се и с просто око, че там няма тръби и никога не е имало, нито на долния, нито на горния, нито на моя апартамент.

Това е сайта на майстора измамник с "хиляди квадрати изолация зад гърба"
http://tonystroi.com/. На този сайт е посочено, че фирмата се казва ТониСтрой ЕООД, а това очевидно е лъжа. Въпросния човек рабити без фирма, без да издава фактури или касови бележки, без да плаща данъци и осигуровки и дори не можеш да разбереш как се казва и кой е в действителност.

Поздрави,
3
Почистващи фирми / Рефлекс М - некоректна фирма, пълни измамници
« Последна публикация от pizziif - март 18, 2018, 12:24:58 am »
Преди известно време повиках фирма РЕФЛЕКС М за пране на матрак. Още в деня на прането (като започна да изсъхва матракът) се появиха ужасни кафяви петна, а преди прането ги нямаше, матракът беше доста чист и нов, наложи се пране заради беля от котката ми. Фирмата дойде да огледа петната, появили се в следствие от прането, не можаха да дадат никакво обяснение защо са се появили и препраха местата с повече петна. Докато съхне, петната станаха още по-големи, но реших, че не си заслужават нервите с фирмата, и без това не можеха да направят повече (вече опитаха).
Няколко месеца по-късно реших, че е време да завъртя матрака на другата страна и бях ужасена - на всички петна, оставени от прането с фирма Рефлекс М, са се появили дупки. Където няма петна, няма и дупки. Несъмнено дупките са се появили в следствие от тези петна, причинени от фирмата.
Обадих на фирмата Рефлекс М да потърся ги отговорност за причинените щети. Служителят се държа арогантно, непрофесионално и показа пълната си безразличност за случая, няколко пъти ми затвори телефона, помолих да ме свърже с управител/собственик, но така и не ми се обадиха.
Написах негативен отзив в страницата им във Фейсбук, както и коментар на пост с реклама на услугата им за пране на матраци, след което блокираха профила ми и изтриха коментара ми, не съм им удобна да пиша негативни неща.
Тотални некоректни са към клиентите си, изобщо не поемат отговорност към зле свършената от тях работа, предлагат ужасно качество и на всичкото отгоре препаратите, които използват, разяждат тъканите! За снимки на резултата от пране на матрак с фирма за уж "професионално" почистване РЕФЛЕКС М: можете да види на тяхната фейсбук страница или да ви изпратя лично (не ми позволява да кача). Не се доверявайте на тази измислена фирма, само ще съсипят вещите ви!!
4
Имотни измами / Re: Застрахователна измама
« Последна публикация от Ronit - март 08, 2018, 10:08:55 am »

 На 01.03.2018 г. във в. "Дневник" се появи публикацията "Върховният касационен съд ще тълкува четири въпроса за
 "Гражданска отговорност"
https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2018/03/01/3138374_vurhovniiat_kasacionen_sud_shte_tulkuva_chetiri/


На сайта на ВКС:

- Предложение за образуване на тълкувателно дело: http://www.vks.bg/Dela/2018_01_TK_%D0%9F%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%BB%D0%BE%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5.pdf


- Разпореждане за образуване: http://www.vks.bg/Dela/2018_01_TK_%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%B7%D1%83%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5.pdf


А междувременно съдилищата масово отхвърлят всички искове на Далл Богг.
5
Фирми предоставящи услуги / Re: Измамни сайтове
« Последна публикация от kolev_skk - февруари 16, 2018, 02:05:59 pm »
http://www.buyfortool.com/index.php?main_page=account_history_info&order_id=4015
Предлагат градинска техника и инструменти.
Привеждаш парите и после никакъв резултат. Не отговарят и на адреса за връзка.
7
София / ДЖУЛИАНО ТРЕЙД ЕООД-некоректен работодател -НЕ РАБОТЕ
« Последна публикация от прям - февруари 06, 2018, 07:40:21 pm »
       ДЖУЛИАНО ТРЕЙД ЕООД-е крайно некоректна фирма.Първо при интервюто се договарят и обещават едни неща после всичко излиза друго.Осигуряват те на минимална заплата другото е под масата !Говори се за приятна не натоварваща среда и работа без никакви таргети. Става въпрос за сайта "ВМ ЗОНА"Казва се,че се дава 1 съботно дежурство в месеца,но се работи задължително по две съботи. Налага се да се работи в празнични дни,които не се заплащат като такива,а като нормален работен ден.Първите три дни се водят обучение,при което си мислиш че е важно да се запознаеш със системата на работа,но на втория,третия ден ти се подвиква,че изоставаш с таргета за потвърждаване на поръчки в сайта "ВМ ЗОНА" и трябва първоначално да потвърдиш по телефона минимум 100 поръчки с тенденция да се увеличават до 150-200 на ден. Междувремено ти се връчва втори телефон,който е входяща линия за клиенти на сайта "ВМ ЗОНА",които задават въпроси или си правят поръчка,ако поръчат добре-защото поръчката ти се отразява в таргета,но в повечето случай имат само въпроси и ти трябва да им отговориш и ти отнема доста време,а това не ти се зачита за свършена работа,ако клиента не си е поръчал.И така с лявата ръка набираш клиенти от сайта за потвърждаване на поръчката и адреса,с дясната веднага вдигаш входящата линия и всичко това не с някаква модерна централа,която минава през компютъра и имаш слушалка на ухото и микрофон а с две телефончета "нокиа" с копчета,каквито вече и дядовците ни не ползват.Набираш с копчета,на които и цифрите са се поизтъркали и държиш телефончето и пишеш поръчката с една ръка или с рамото до ухото,за да пишеш с две ръце. Който е работил в модерен кол център е малко трудно докато свикне да си координира действията с двете телефончета,набирайки с копченцата и това са повече от 200 набирания и взиране в дисплеичетата им 4 на 3 см. Ако объркаш при писането областта на града за който е пратката следва пратката да се пренасочи отново към клиента и това пренасочване е за твоя сметка-на оператора и ти струва по 3.50лв. от заплатата,а се бърка не веднъж,колкото и да внимаваш,а като ти се казва да бързаш още повече.И на на фона на всичко това на края на работния ден офис мениджъра казва:ГОТОВИ ЛИ СТЕ ЗА "ПРИСЪДИТЕ"-което означава,че ще съобщи кой колко поръчки е направил и дали са доволни от теб-имай късмет да са по-малко от 150. 
       Сега за условията на труд-стоиш и работиш по осем часа на столове,които се водят посетителски,а НЕ ОФИС-след 3-тия четвъртия час те боли кръста,гърба и ти се схващат краката,който иска да му е удобно и да стои на офис стол си ЗАКУПУВА САМ такъв или си носи от вкъщи,а други са си купили колани за гръб иначе техните ще ви докарат болки в гърба,гръбначни изкривявания,ишиас, лумбаго,шипове и каквото още се сетите,като заболявания на опорно двигателния апарат!На едно бюро работите по двама колеги,как ще си го поделите си и ваш проблем.Храниш се на компютъра,няма сервизно помещение или за хранене.Докато си купиш  храна,няма време за ядене и дъвчеш,говориш,ядеш,покъртителна картинка.Всеки ден тръгвайки си от работа трябва да си изхвърлите кошчето за боклук,защото на чистачката се плащат само 100 лв на месец и тя не ги изхвърля.Торбичките за смет съответно си ги носите от вкъщи.Когато не са купили тоалетна хартия и сапун,също трябва да имате готовност да сте си донесли.Минералната вода си я плащате по левче на седмица-4 или 5лв. месечно.Известно време нямаше чистачка(по разбираеми причини-кой ще чисти 9 стай,2 тоалетни и коридор за 100лв)и в задълженията влизаше чистене на стаите и миене на тоалетните!!!Техниката и компютрите се стари,непотдържани непрекъснато дават проблеми и на повечето вече не се четат и буквите им и никакъв шанс да се инвестира в техника.обстановката в стаите е мизерна,през тях минават кабели,удължители и ако не се спънеш ще е късмет.Непрекъснат проблем с интернета и сървъра им,което бави работата,но това не се зачита ,проблема си ти и таргета който не си наваксал.
    Закъсненията и тръгванията по-рано от работа,дори и с позволение от шефа се отдържат от надницата-без изключения-струва ти по 5лв за час.
      Не ви препоръчвам,колкото и да сте закъсали ДЖУЛИАНО ТРЕЙД ЕООД в лицето на интернет сайта "ВМ ЗОНА" за ваш работодател!!!
     И таргет има -каквото и да ви говорят преди това,и таргета е -потвърдени 200 поръчки дневно,отделно от тях безброй разговори и консултиране на клиенти,които НЕ СЕ БРОЯТ за свършена работа!!!  А ако може и да не си ползваш почивките още по-добре!БЕЛИ РОБИ-това си търсят в  ДЖУЛИАНО ТРЕЙД и "ВМ ЗОНА" .
8
Строителни фирми / Некоректна стройтелна фирма!!!
« Последна публикация от Sugar_Baby - ноември 09, 2017, 04:06:00 pm »
!!! НЕ НАЕМАЙТЕ ТАЗИ ФИРМА !!! http://tonystroi.com/
Крайно некоректни,лъжат във взимането на размерите,крадат материали,оставят мизерия след тях извършените услуги се разпадат след няколко дена и само защото били пуснали парното и от жегата падат тавани и се пука шпакловката и на последно място след поискване на фактура дим да ги няма....даже не си вдига телефона. >:( >:( >:(
9
Хронология за ранени и тежки катастрофи от транспортна фирма ЮНИОН ИВКОНИ

Резултат по официални данни - 52 тежко ранени в следствие на катастрофи.

Министър на транспорта Московски: "Няма причина да отнемем лиценза на ”Юнион Ивкони”

Гаранция за липса на чадър от страна на държавата към един от собствениците депутата от ГЕРБ в Дупница Ивайло Константинов. По справка в Търговския регистър Ивайло Любенов Константинов е съдружник в дружеството с 2 290 600 лв

https://public.brra.bg/checkups/verifications/activecondition.ra

Липсващи причини за прекратяване на лиценз с неоснователни в случаи на отнети човешки животи, ранени и тежки катастрофи

ХРОНОЛОГИЯ:

19 Май 2007 - Тежка катастрофа между автобус и циментовоз край Ябланица
Пътническият автобус, пътуващ към София (тръгнал по разписание в 1.00 от Силистра), се е движел с несъобразена скорост по мокра настилка, съобщават от МВР.

- 20 пътници в автобуса са ранени,шестима от пострадалите  са транспортирани до София от преминал случайно край районна на инцидента автобус.13 юли 2013 - Катастрофа между два автобуса в Кресненското дефиле
Според водача на великотърновския автобус "Неоплан" той е бил принуден да се качи на бордюра преди изхода от тунела, за да се избегне челен удар.

- При инцидента са пострадали шофьорът на "Юнион Ивкони" и пътникът, който е седял зад него и  четиримата пътници в автобуса на БДЖ трима са с порезни рани по лицата от стъклата.•  27 Декември, 2014
Катастрофата е станала малко след полунощ на автомагистрала „Хемус", близо до Шумен, в новата пътна отсечка на аутобана, в посока Белокопитово. По думите на един от пътниците в автобуса Александър Василев малко преди Шумен водачът, който е бил зад волана на автобуса, е заспал, загубил е контрол над управлението, вследствие на което превозното средство излязло от пътното платно, и се килнало на дясната си страна в канавката на магистралата.

- При инцидента няма жертви и пострадали.

https://www.youtube.com/watch?v=9WCiVb2C49g•  23 октомври 2015
Автобус на Юнион Ивкони катастрофира до Дулово
Няма пострадали и значителни материални щети при пътен инцидент, станал вчера около 22.20 часа на изхода на Дулово в посока Силистра, съобщиха от ОДМВР-Силистра. Автобус "Мерцедес" с водач Е.Р. (32 г.) е напуснал платното, като със задната си част е заседнал в канавка. Местопроизшествието е посетено от екип на "Пътна полиция", на водача е съставен акт.•  30 Май 2016
Автобус по маршрута София-Силистра претърпя тежка катастрофа до разклона на село Ситово.
Сигналът за ПТП е бил подаден от шофьорът П.В. на 26 години.

Първоначалните данни от започналото разследване сочат шофьорска грешка при управление на автобуса с превишена скорост. Шофьорът обяснил пред разследващите, че на пътя е излязъл елен и е посочил това обстоятелство като причина да изгуби контрол над автобуса и да навлезе в крайпътна нива.

- ранени са 10 души•  17 Февруари 2017 

Автобус от София за Слънчев бряг на фирма „Юнион Ивкони” отнесе тази вечер лека кола „Опел” в Бургас. 
Близки на водача на „Опел”-а казаха, че рейсът е преминал на червен светофар и буквално е отнесъл колата.  16 пътници по чудо са невредими .•   30 октомври 2017

Автобусът с 31 пътници се преобърна на автомагистрала "Тракия". Сигналът за пътния инцидент е получен в полицията към 22.00 часа снощи.

17 души са пострадали при катастрофата с преобърналия се на автомагистрала „Тракия“ автобус
10
Имотни измами / Застрахователна измама
« Последна публикация от Ronit - октомври 31, 2017, 02:04:07 am »
Аз - в ролята на измамника!  >:(

Въведение. На 25.10.2017, точно на 38-годишнината от сватбата ми, по телефона от РС-Варна ме уведомиха, че има призовка за мен като ответник по дело в Добричкия съд. Помислих, че някой от имотната измама е завел дело за клевета срещу мен, но се оказа, че е от застрах. дружество "ДаллБогг: Живот и здраве". Много се учудих, понеже за пръв път ги чувах. Същия ден се свързах с "ДаллБогг". Оттам обещаха да ми се обадят. И наистина, след малко ми се обади адв. Тихомир Горанов от Варненската АК. Той ми каза да не се безпокоя, нямало нищо страшно, просто някой е сключил застрах. договор от мое име и сега трябвало да го развалим. Това още повече ме разтревожи и аз му изпратих имейл. Той не отговори. На 26.10.2017 отидохме с мъжа ми в бюро "Призовки"-Варна и ни дадоха копие от исковата молба и др. документи. Още в градинката пред съда седнахме на една пейка и се зачетохме. Беше пълен шаш! На 11 страници се описваше някакъв страшен измамник - ответникът (аз?!?)

Какво се случи след това, е описано в блога, който водя в памет на майка си, пострадала от имотна измама през 2013 г.: http://softisbg.com/dannies_blog/post-131.html

Страници: [1] 2 3 ... 5