Автор Тема: Рефлекс М - некоректна фирма, пълни измамници  (Прочетена 70 пъти)

Неактивен pizziif

  • Newbie
  • *
  • Публикации: 1
  • Karma: +0/-0
    • Профил
Преди известно време повиках фирма РЕФЛЕКС М за пране на матрак. Още в деня на прането (като започна да изсъхва матракът) се появиха ужасни кафяви петна, а преди прането ги нямаше, матракът беше доста чист и нов, наложи се пране заради беля от котката ми. Фирмата дойде да огледа петната, появили се в следствие от прането, не можаха да дадат никакво обяснение защо са се появили и препраха местата с повече петна. Докато съхне, петната станаха още по-големи, но реших, че не си заслужават нервите с фирмата, и без това не можеха да направят повече (вече опитаха).
Няколко месеца по-късно реших, че е време да завъртя матрака на другата страна и бях ужасена - на всички петна, оставени от прането с фирма Рефлекс М, са се появили дупки. Където няма петна, няма и дупки. Несъмнено дупките са се появили в следствие от тези петна, причинени от фирмата.
Обадих на фирмата Рефлекс М да потърся ги отговорност за причинените щети. Служителят се държа арогантно, непрофесионално и показа пълната си безразличност за случая, няколко пъти ми затвори телефона, помолих да ме свърже с управител/собственик, но така и не ми се обадиха.
Написах негативен отзив в страницата им във Фейсбук, както и коментар на пост с реклама на услугата им за пране на матраци, след което блокираха профила ми и изтриха коментара ми, не съм им удобна да пиша негативни неща.
Тотални некоректни са към клиентите си, изобщо не поемат отговорност към зле свършената от тях работа, предлагат ужасно качество и на всичкото отгоре препаратите, които използват, разяждат тъканите! За снимки на резултата от пране на матрак с фирма за уж "професионално" почистване РЕФЛЕКС М: можете да види на тяхната фейсбук страница или да ви изпратя лично (не ми позволява да кача). Не се доверявайте на тази измислена фирма, само ще съсипят вещите ви!!